• Nou
Plafoniera Led Sponde 72W

Plafoniera Led Sponde 72W

SPIN
DL75L325
Stoc
230,00 lei
TVA inclus

Descriere

Designul unic cu lungimea firului reglabil vă permite să creați în mod liber forma luminii și adaugă mai multe elemente de modă casei dvs. după cum doriți, ceea ce nu va fi niciodată demodat.
Lungimea firului reglabil se potrivește perfect pentru înălțimea tavanului, iar lumina vă oferă un mediu moale. Se potrivește perfect pentru decorarea casei, în special pentru dormitor, sufragerie, restaurant.
Există trei moduri de lumină: lumină caldă, lumină naturală, lumină albă, vă permit să aveți diferite lumini care să vă însoțească . Corpul de iluminat candelabru modern are lumini LED încorporate, care are o durată lungă de viață , poate economisi, de asemenea, multă energie electrică
Lampa cu pandantiv cu LED simplu va adăuga elemente mai elegante și mai luxoase casei tale. Forma lămpilor cu pandantiv cu candelabru ,poate fi variată prin reglarea cablului de suspendare. Creați-vă propria formă unică în orice moment.
Recomandat pentru living, sufragerie, scara, hol, intrare, hotel, birou.Lampa cu pandantiv cu LED simplu va adăuga elemente mai elegante și mai luxoase casei tale.
Forma lămpilor cu pandantiv cu candelabru ,poate fi variată prin reglarea cablului de suspendare.
Creați-vă propria formă unică în orice moment. Recomandat pentru living, sufragerie, scara, hol, intrare, hotel, birou.

Detalii produs

Tip Produs
Plafoniera
Culoare
Alb
Material
Metal
Putere
72W
Flux Luminos
5650lm
Tip bec
LED
Utilizat pentru
Baie
Birou
Bucatarie
Dormitor
Hol
Living
Tip lumina
3000k
4000k
6500k
Clasa protectie
IP 20
Alimentare
220V
Lungime
40 cm
Lățime
-
Diametru
6 cm
Dimabil
Da

Review-uri (0)

Niciun review
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat în lista de comparat