• Promo
Bec Led inteligent, Wi-Fi, E27,...
Bec Led inteligent, Wi-Fi, E27,...
Bec Led inteligent, Wi-Fi, E27,...

Bec Led inteligent, Wi-Fi, E27, putere 15W, 90lm/W, lumina alba, compatibil Amazon Alexa/Google Home, 60x130mm

Brico Design
BECWIFI15WHITE
Stoc
40,00 lei
TVA inclus

Descriere

Aplicatie necesara pentru functionare :

Cloud Intelligence

Informatii Produs :

Temperatura de culoare: 2000-7000K

Cloud Intelligence: acceptă controlul grupului, controlul unic, partajarea și alte funcții, acceptă mai mult de 10 limbi, controlul de la distanță al aplicației mobile, sincronizare, diminuare și modulare a culorii

Compatibil cu Amazon alexa, google home și Apple IFTTT, Tmall Genie, control vocal, cu modul scenariu.

Control inteligent al aplicației becului WIFI.

Control de grup sau unic: se poate crea un grup pentru toate becurile wifi inteligente și le poate controla pe toate cu o singură comandă.

Și controlează aceste becuri inteligente prin vocea ta cu Amazon Alexa, Google Assistant, Siri și IFTTT. Dați doar o comandă pentru a porni/opri sau reduce/luminați lampa. Funcția de control vocal.

Control pe distanță lungă: acceptă controlul la distanță lungă pentru becul wifi inteligent, cum ar fi lumina oprită înainte de a dormi pe pat sau controlează lumina casei într-un alt oraș.

Selecția WW+CW: Folosiți aplicația „Inteligentă în cloud” instalată pe telefonul inteligent sau pe tablete pentru a schimba culoarea. Iar luminozitatea culorii poate fi schimbată de la întuneric la luminos.

Mod scenă: puteți comuta liber modul atunci când dormiți, citiți sau la o seară de film. Poate fi folosit în iluminatul interior al casei, hotel, sală de ședințe, bar, cocktail, petrecere de aniversare etc. Găsiți doar atmosfera scenei preferate.

Partajare cu prietenii tăi și funcție compatibilă.

Puteți împărți becul cu familia sau cu prietenul dvs. De asemenea, pot controla becul și tot. Funcția este aceeași cu aplicația dvs.

Funcție compatibilă: Becul smart wifi Fcmila poate funcționa cu ALEXA, GOOGLE HOME ASSISTANT. Puteți utiliza pentru a controla vocea becul inteligent pentru a porni/opri și schimba culorile/luminozitatea.

Funcția de sincronizare și pornirea funcției de culoare a luminii.

Cronometru și memento pentru evenimente: programări luminoase pentru a îmbunătăți securitatea casei dvs., vă puteți gestiona luminile de pe telefoane inteligente sau tabletă prin intermediul aplicației. inclusiv reglarea luminozității, setarea programelor și scenelor. 

Detalii produs

Tip soclu
E27
Tip Produs
Bec
Culoare
Alb
Material
Plastic
Putere
15
Flux Luminos
0-149lm
Tip bec
Led
Utilizat pentru
Birou
Bucatarie
Camera copilului
Dormitor
Hol
Living
Tip intrerupator
Clasic
Stil
Modern
Smart
Da

Review-uri (0)

Niciun review
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat în lista de comparat